pondelok 22. júla 2013

Tri super letné tipy na náušnice z ponuky šperkov Swarovski Elements


Leto je v plnom prúde, letná móda vládne uliciam a k tomu nepochybne patrí aj výber správneho šperku. Všade je dusno, každý hľadáva niečo osviežujúce a šťavnaté! My sme pre váš letný outfit pripravili samozrejme osviežujúce a letné šperky so Swarovski Elements.

Predstavte si, že sa chystáte na párty alebo kamarátka oslavuje.  Nie je nič jednoduchšie, ako vyniknúť, či potešiť. Znova môžete s istotou siahnuť po náušniciach, či náhrdelníku z ponuky Swarovski Elements.
Pripravili sme pre vás tri kolekcie šperkov, ktoré sú ako stvorené pre horúce dni. Ukážeme vám náušnice a náhrdelníky so Swarovski Elements, ktoré môžete kombinovať a vytvoriť si tak okúzľujúcu súpravu šperkov.



1.       Náušnice Jabĺčka  + náhrdelník Jabĺčko so Swarovski Elements

Náušnice Jabĺčka so Swarovski Elements sú tým pravým a veľmi milým doplnkom pre každú modernú ženu aj dievča. Rhodiované jemné náušnice jabĺčka sú jemne ozdobené množstvom drobných kryštálikov Swarovski Elements v čírej farbe. Zapínajú sa na puzety. Tieto atraktívne náušnice dokonale dopĺňa náhrdelník Jabĺčko. Masívnejší rhodiovaný prívesokv tvare jabĺčka taktiež zdobia jemnučké kryštáliky Swarovski Elements čírej farby.
Súčasťou prívesku so Swarovski Elements jabĺčkom je aj jemná retiazka.


2.       Náušnice Motýliky  + náhrdelník Motýlik so Swarovski Elements

Ďalšou letnou novinkou sú nádherné visiace náušnice Motýliky so Swarovski Elements. Motýľ je symbolom života  na letnej lúke. Rovnako tak oživia tieto náušnice váš letný outfit. Výrazné a pritom jemné náušnice Motýliky sú rovnako potiahnuté nealergizujúcim vysoko lesklým rhódiom, filigránsky ozdobené jemnými kryštálikmi Swarovski Elements vo farbe Crystal (číra). Tieto okúzľujúce náušnice môžete mať aj vo výraznejšej farbe Violet (fialová). Rovnako ako pri náušničkách Jabĺčka, aj náušničky Motýliky sú perfektné v kombinácii s výraznejším náhrdelníkom Swarovski Elements Motýlik.

Taktiež náhrdelník Motýlik je súčasťou rhodiovanej jemnej retiazky.


3.       Strapcové náušnice Swarovski Elements



Strapcové  náušnice sú veselé, výrazné a pestré ako leto samo. Môžete si ich dopriať v chladivej modrej Aquamarine, sladkej ružovej Rose, žiarivej žltej Sunflower, sviežej zelenej Chrisloite a ľadovo čírej farbe s odleskami Crystal AB. Zapínanie majú na rhodiovaný afroháčik, takže ani pri tejto krásnej bižutérii z ponuky Swarovski Elements sa nemusíte obávať alergickej reakcie.



 Skrášlite si leto so šperkami Swarovski Elements z letnej osviežujúcej kolekcie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára