štvrtok 4. apríla 2013

Kráse šperkov so Swarovski Elements neodolali ani celebrity. Ukážeme vám ktoré!



Šperky s komponentami Swarovski Elements sú známe po celom svete. Nie je sa teda prečo čudovať, že si ich obľúbilo aj množstvo známych tvárí. Šperky so Swarovski Elements na sebe nosí množstvo známych spevákov, herečiek a modeliek. Nemôžeme poprieť, že tieto šperky ich dokonale zdobia. Ktoré známe tváre obľubujú šperky so Swarovski Elements? Pozrite si náš krátky výber.


Hollywoodska hviezda Paris Hilton, ktorá sa pravidelne stará o rôzne škandály, nosí náramok Shamballa s ružovými krištáľmi Swarovski Elements. Táto kontroverzná postava má dokonca celý kryt na telefóne vykladaný práve krištáľmi Swarovski Elements. Paris má rada všetko, čo sa trbliece a Swarovski Elements jej v tomto smere skutočne vyhovujú. 
 


Šperky Swarovski sa objavujú aj v svetoznámych hudobných klipoch. Známa speváčka Jennifer Lopez má v klipe k pesničke On the Floor trojuholníkové náušnice so striebornými krištáľmi Swarovski. Samozrejme, tieto krásne náušnice sa vďaka tomuto klipu ihneď stali hitom.

            

Celebrita Avril Lavigne svoju náklonosť ku Swarovski Elements vyjadruje najmä svojim opaskom, na ktorom sú krištále Swarovski Elements. Avril má tiež rada všetko trblietavé, kamienky Swarovski nájdete aj na jej rukaviciach, topánkach, korunke či náhrdelníku.

     


Šperky s prvkami Swarovski obľubuje aj tvár Hollywoodu Halle Berry. Vo svojej kolekcii má množstvo šperkov s prvkami Swarovski Element, tu ju vidíme s náramkom a štýlovými náušnicami.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára