streda 22. mája 2013

Starostlivosť o šperky a bižutériu Swarovski Elements počas letnej dovolenky


Prichádzajú letné dni a my sa pozrieme na to, ako si budú rozumieť s vašimi šperkami. Venovať sa budeme otázkam starostlivosti o šperky Swarovski Elements počas letného obdobia. Kedy si treba šperky radšej odložiť a kedy ich s pokojným svedomím môžete vystaviť na obdiv?


Prvý a snáď ten najzákladnejší dôvod je, že vám váš obľúbený šperk naruší celistvé opálenie. Veď keď budete mať na začiatku dovolenky na pláži náhrdelník so srdiečkom, nechcete ho mať neopálené na hrudi celú dovolenku :)
Ďalším dôvodom je krása a lesk vášho šperku či bižutérie Swarovski Elements. Kryštáliky Swarovski Elements sú vsadené do striebra alebo rhodiovanej ocele. Kryštálikom aj kovom škodí slaná či chlórovaná voda, opaľovacie krémy a oleje.
Ak sa aj náhodou stane, že šperk príde do styku s krémom, parfumom alebo opaľovacím olejom, stačí ak ho poriadne opláchnete vo vode a utriete do sucha jemnou handričkou.
Nosiť šperky so Swarovski Elements na piesočnej či kamenistej pláži tiež nie je celkom vhodné.  Kryštáliky Swarovski Elements by tak mohli stratiť svoj nádherný lesk a krásu. Preto sa na pláž, či k bazénu vyzbrojte opaľovacími krémami a krásnymi plavkami. Vaše šperky zatiaľ nechajte odpočívať zabalené vo vrecúšku, alebo v krabičke vo vašej šperkovnici.
Ak budete vašim šperkom Swarovski Elements venovať trošku nenáročnej starostlivosti , odvďačia sa vám svojou krásou a leskom na dlhé roky.

nedeľa 12. mája 2013

Rhódiované šperky Swarovski Elements: aby nehrozili alergické reakcie


Moderné šperky a bižutéria sú stále častejšie vyrábané z rhódiovaných komponentov. Čo vlastne rhódiovanie znamená a prečo sa oplatí kupovať šperky s touto povrchovou úpravou? V nasledujúcich riadkoch vám ukážeme prečo je rhódiovaný kov vhodný pri tvorbe šperkov. Vysvetlíme vám, prečo sa bižutérne komponenty poťahujú tenkou vrstvou vzácneho rhódia.
Náhrdelník PAVÚČIK so Swarovski Elements Crystal

piatok 10. mája 2013

Náramky Swarovski Elements na každú príležitosť


Čo môže byť krajšie ako jemná ženská ruka ozdobená ligotavým šperkom?  Dnes upriamime pozornosť na náramky so Swarovski Elements. Ukážeme vám viacero krásnych náramkov, ktoré si určite obľúbite.

Ako správna žena iste viete, že nič viac neozvláštni vaše predlaktie tak, ako krásny ligotavý náramok. Náramky so Swarovski Elements kryštálikmi sa vyznačujú svojou jemnosťou a precíznym spracovaním. Každý jeden kryštálik vďaka svojmu špeciálnemu výbrusu vašu ruku zjemní a dodá jej punc exkluzivity.
Náramok Swarovski Elements s kryštálikmi žltej farby

štvrtok 9. mája 2013

Ozdobte si svoj mobil kryštálikmi Swarovski Elements


Telefóny sú dnes tak povediac na všetky na jedno kopyto. Odlíšiť sa však nie je vôbec problém a my vám ukážeme ako. Dnes sa totiž pozrieme na štýlovú kolekciu ozdobných príveskov na mobily s krásnymi kryštálikmi Swarovski Elements. Nechceli by ste mať zo svojho telefónu štýlový módny doplnok? Dá sa to veľmi jednoducho a váš telefón získa punc exkluzivity.

Čo spraví takmer každá z vás keď vstúpi do miestnosti ako druhé? V dnešnej dobe – vyloží na stôl svoj mobil. Ten váš sa bude vynímať svojou exkluzivitou od tých ostatných osobitným šperkompríveskom na mobil so Swarovski Elements! Pripravili sme pre vás  ponuku príveskov na mobil s kryštálikmi Swarovski Elements, ktoré upútajú svojim vysokým leskom a kvalitným spracovaním. Prívesok so Swarovski Elements sa ľahko nasadzuje vďaka ohybnej šnúrke. Pri troške šikovnosti ho zvládnete aj rýchlo zvliecť. Príveskov tak môžete mať pokojne aj viac a meniť ich napríklad podľa aktuálnej nálady. V ponuke totiž nájdete nielen prívesky na telefóny so svetlými kryštálmi ale aj tmavšie kúsky.

Výber prívesku na mobil záleží len od vás. Nájdete u nás prívesky rôznych tvarov a farieb, vďaka čomu môžete nechať tento šikovný doplnok naplno vyniknúť. Ako s kabelkami, ani tie si predsa nekupujeme za život iba jednu :)


Nová kolekcia šperkov Swarovski Crystallized od Zoe Kravitz


Pre aktuálne obdobie Jar – Leto 2013/2014 pripravili tvorcovia Swarovski Crystallized novú kolekciu bižutérie v spolupráci so Zoe Kravitz. Je vám toto meno povedomé? Áno, je to dcéra známeho speváka, hudobného skladateľa a producenta Lennyho Kravitza. Po otcovi zdedila nielen talent, ale aj zmysel pre krásne veci.
 
Módna kolekcia bižutérie Swarovski Crystallized by Zoe Kravitz sa vyznačuje svojou zemitosťou, čerpá zo spriaznenosti Zoe s domorodými indiánskymi kmeňmi. Je úzko spätá s kameňom jej znamenia tyrkysom, rafinovane doplneným kryštálikmi Swarovski. Spätosť s prírodou a indiánskymi tradičnými šperkami podčiarkujú motívy pierok a surové tvary tyrkysu.

V tejto novej kolekcii nájdete prstene, náušnice, náramky, prívesky aj náhrdelníky, ktoré každým prvkom poukazujú na talent a zmysel pre krásu, ktoré Zoe vniesla do týchto šperkov.

Celá kolekcia je dôkazom toho, ako sa dá nenútene skombinovať tyrkys a tradičné indiánske šperky do veľmi moderných šperkov.