streda 22. mája 2013

Starostlivosť o šperky a bižutériu Swarovski Elements počas letnej dovolenky


Prichádzajú letné dni a my sa pozrieme na to, ako si budú rozumieť s vašimi šperkami. Venovať sa budeme otázkam starostlivosti o šperky Swarovski Elements počas letného obdobia. Kedy si treba šperky radšej odložiť a kedy ich s pokojným svedomím môžete vystaviť na obdiv?


Prvý a snáď ten najzákladnejší dôvod je, že vám váš obľúbený šperk naruší celistvé opálenie. Veď keď budete mať na začiatku dovolenky na pláži náhrdelník so srdiečkom, nechcete ho mať neopálené na hrudi celú dovolenku :)
Ďalším dôvodom je krása a lesk vášho šperku či bižutérie Swarovski Elements. Kryštáliky Swarovski Elements sú vsadené do striebra alebo rhodiovanej ocele. Kryštálikom aj kovom škodí slaná či chlórovaná voda, opaľovacie krémy a oleje.
Ak sa aj náhodou stane, že šperk príde do styku s krémom, parfumom alebo opaľovacím olejom, stačí ak ho poriadne opláchnete vo vode a utriete do sucha jemnou handričkou.
Nosiť šperky so Swarovski Elements na piesočnej či kamenistej pláži tiež nie je celkom vhodné.  Kryštáliky Swarovski Elements by tak mohli stratiť svoj nádherný lesk a krásu. Preto sa na pláž, či k bazénu vyzbrojte opaľovacími krémami a krásnymi plavkami. Vaše šperky zatiaľ nechajte odpočívať zabalené vo vrecúšku, alebo v krabičke vo vašej šperkovnici.
Ak budete vašim šperkom Swarovski Elements venovať trošku nenáročnej starostlivosti , odvďačia sa vám svojou krásou a leskom na dlhé roky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára