utorok 17. septembra 2013

Neodolateľné detské šperky a bižutéria Swarovski Elements


Určite ste sa už niekedy stretli s malou slečnou, ktorá pri pohľade na vaše šperky so Swarovski Elements  vzdychla: „Keď budem veľká, aj ja budem mať také šperky!“

Našu ponuku sme rozšírili o kvalitné šperky a bižutériu so Swarovski Elements pre deti! Stačí si iba vybrať zo širokej ponuky typov a farieb. Čo všetko nájdete v našej ponuke šperkov pre deti?

Detské náušničky Swarovski Elements

Pri detských náušničkách máte na výber z klasických, ktoré majú zapínanie na klapky a puzetovým zapínaním.  Náušnice so zapínaním na klapky sú zdobené kvalitným kryštálikom Swarovski Elements v rôznych farbách. Možnosťou sú tiež detské náušničky s puzetovým zapínaním. Pri týchto náušniciach Swarovski Elements je dostupná široká paleta tvarov aj farieb. Zapínanie je dostatočne pevné a pritom jemné,  zapínanie sa určite nestratí!

Detské náramky Swarovski Elements

Detské náramky so Swarovski Elements sú zaujímavé hlavne z  praktického hľadiska. Náramky Swarovski Elements majú predlžovaciu retiazku,  prispôsobiteľnú veľkosť . Taktiež v náramkoch pre deti máte na výber z veľkého množstva farieb kryštálikov Swarovski Elements.

Prívesky Swarovski Elements pre deti

Prívesky na retiazky Swarovski Elements pre deti . Je veľmi ťažké vymenovať  všetky farby a tvary . Od malých rôzne vybrúsených kryštálov až po prívesky s postavičkami a symbolmi, ktoré sú precízne zdobené blýskavým kryštálikmi Swarovski Elements.



Šperky aj bižutéria Swarovski Elements nie je škodlivá pre detskú citlivú pokožku, pretože sú rhodiované. Je to nealergizujúca povrchová úprava šperkov, ktorá navyše zabraňuje aj mechanickému poškodeniu kovových častí. 

Stačí si iba nájsť chvíľu so svojou malou princeznou a vyberať si z ponuky! Každá malá parádnica si určite vyberie! :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára