nedeľa 22. septembra 2013

Šperky a bižutéria na jeseň 2013: aké šperky sú IN a čo by vám nemalo ujsť?


Po horúcom lete je tu jeseň a s ňou sa obmieňa aj náš šatník a šperkovnica. Aké šperky budú na jeseň moderné? Ktoré farby sú IN? Ukážeme vám! Novinky nechýbajú ani v kolekciách šperkov Swarovski Elements.

Jeseň je ročné obdobie, ktoré hrá farbami a to sa odráža samozrejme aj pri šperkoch. Zabudnite na tmavé odtiene či nejakú strnulosť. Mimoriadne trendy budú túto jeseň šperky s fialovým komponentom, novinkou je aj zelený odtieň Dark Moss s pekným sýtym nádychom. Nič nepokazíte jesennou klasikou teda šperkami so žltým alebo červeným kryštálikom Swarovski.

Prstene a náhrdelníky na jeseň rozhodne neodkladajte! 

Prsteň, ktorý rozžiari aj sychravé jesenné dni musí byť výrazný. Taký je aj prsteň z kolekcie Swarovski Elements Rocks, ktorý vás uchváti svojim spracovaním. Samotné očko je tvorené jemnými  a presne brúsenými kryštálikmi Swarovski Elements, ktoré sú vsadené do jednoliateho celku. Očko prsteňa Swarovski Rocks je vsadené do kvalitného rhodiovaného kovu a prsteň má prispôsobiteľnú veľkosť.
Za povšimnute určite stoja prstene Swarovski Elements s rivolkou. Rivola je jeden veľký kryštál Swarovski Elements so špeciálnym  typom výbrusu kryštálov Swarovski. Kryštál je dostupný v celej farebnej škále Swarovski.

Bellashop
                                       


Pri náhrdelníkoch Swarovski Elements sa sústreďme skôr na masívne prívesky precízne zdobené jemnými kryštálikmi Swarovski .
Náhrdelník s jašteričkou so Swarovski Elements je dostatočne masívny a navyše originálny doplnok. Za pozornosť stojí aj náhrdelník s masívnym jabĺčkom a náhrdelník s krížikom zdobený kryštálikmi Swarovski Elements.


Prežite jeseň plnú farieb a lesku s krásnym šperkom so Swarovski Elements , spravte si aj zo všedného dňa sviatok!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára