utorok 4. júna 2013

Náhrdelníky Swarovski Elements s anjelikmi

Symbolika anjelov ako strážcov má dlhú tradíciu. Nejdeme vám sľubovať žiadne magické schopnosti, alebo zázraky, ktoré by vám prívesky so symbolom anjela mali priniesť. Je však pravda, že anjel ako symbol v sebe niečo magická skutočne má. Ukážeme vám elegantné prívesky Swarovski Elements s anjelikmi, ktoré budú vašou nádhernou ozdobou pri každej príležitosti. 

Anjel ako symbol znamená pre mnohých ľudí nádej na lepšiu budúcnosť. Znamená zároveň ochranu a označiť ho môžeme za šíriteľa pokoja, porozumenia a lásky. Viacero výskumov ukázalo, že práve symbol anjela v mnohých ľuďoch vzbudzuje dôveru. Považovať ho môžeme za svojho strážcu.

Majte svojho anjela strážneho stále so sebou: Náhrdelníky SW Style s anjelikom!


Náhrdelník Anjel so Swarovski Elements

Dáme vám tip na krásne náhrdelníky so Swarovski Elements na krk - náhrdelníky so symbolom anjela, ktoré sú ozdobené kryštálikmi Swarovski Elements. Jeho oblé tvary pôsobia veľmi jemne a kryštáliky Swarovski Elements v spodnej časti mu dodávajú punc exkluzivity a elegancie. Anjelik má rozprestrené krídla, čím pôsobí skutočne odovzdane. Tento výnimočný prívesok je dostupný s kryštálikmi Swarovski Elements v modrom (Saphire) a čírom (Crystal) prevedení. Páči sa nám aj preto, lebo je vyrobený z rhodiovaného kovu - šperk vám teda nesčerná a nespôsobí ani žiadne alergické reakcie. Dodávaný je aj spolu s peknou retiazkou dĺžky 42 cm.

Každý má svojho anjela strážneho, vy ho môžete mať všade so sebou! Prívesok s anjelikom a kryštálikmi Swarovski Elements si môžete zakúpiť na www.bellashop.sk.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára