pondelok 24. júna 2013

V mene lásky – darujte šperk Swarovski v tvare srdca


Pýtate sa, ako vyjadriť milovanej osobe lásku? My vám dáme dva originálne tipy, aby sa tvár vašej lásky nádherne rozžiarila. Akým šperkom najlepšie vyjadríte lásku a náklonnosť voči blízkej osobe?
Srdce je, bolo a bude vždy znamením lásky. Samozrejme, že nemôžete svojej láske darovať svoje srdce, ale čo takto darovať jej toto nesmrteľné znamenie v podobe vkusného šperku s príveskom srdca? ;-)

piatok 21. júna 2013

Strapcové náušnice Swarovski elements – svieži šperk na leto!


Konečne tu máme leto a môžeme zo seba pozhadzovať teplé oblečenie . Menej oblečenia, vystavujeme sa viac na obdiv, čo si priam žiada dozdobiť sa trblietavými doplnkami. Nastal čas, aby ste sa poobzerali po vhodných šperkoch, ktoré osviežia aj v tie najhorúcejšie dni. My vám dnes ukážeme krásne náušničky Swarovski Elements.
Náušnice Swarovski Elements Strapce Crystal AB

streda 19. júna 2013

Kupujeme náramok ako darček


V predchádzajúcom príspevku sme sa venovali výberu prsteňa so Swarovski Elements ako vhodného darčeka. Ale čo ak naša obdarovávaná osoba má prstienkov plnú šperkovnicu a vy chcete byť originálny? Nie je problém, môžete zvoliť iný šperk, napríklad náramok so Swarovski Elements kryštálikmi.

Pri výbere náramku sa môžeme inšpirovať osobnosťou jeho budúcej majiteľky. Alebo si môžeme priamo predstaviť, pri akej príležitosti by sa takýmto náramkom ozdobila.
Náramok s kryštálmi Swarovski Elements


piatok 14. júna 2013

Kupujeme prsteň ako darček


Ženy chcú byť vždy krásne a niečím výnimočné. Dámska ruka je krásna a jemná, priam si žiada byť ozdobená šperkom. Prsteň, alebo náramok je preto vždy vhodným darčekom. V tomto článku vám ukážeme, ako vybrať šperk ako darček.
Ak vyberáte prsteň ako darček, sústreďte sa aj na osobnosť dámy, ktorú chcete šperkom potešiť. Prinášame  vám zopár tipov, ktoré vám zaručene pri výbere pomôžu.

utorok 4. júna 2013

Náhrdelníky Swarovski Elements s anjelikmi

Symbolika anjelov ako strážcov má dlhú tradíciu. Nejdeme vám sľubovať žiadne magické schopnosti, alebo zázraky, ktoré by vám prívesky so symbolom anjela mali priniesť. Je však pravda, že anjel ako symbol v sebe niečo magická skutočne má. Ukážeme vám elegantné prívesky Swarovski Elements s anjelikmi, ktoré budú vašou nádhernou ozdobou pri každej príležitosti. 

Anjel ako symbol znamená pre mnohých ľudí nádej na lepšiu budúcnosť. Znamená zároveň ochranu a označiť ho môžeme za šíriteľa pokoja, porozumenia a lásky. Viacero výskumov ukázalo, že práve symbol anjela v mnohých ľuďoch vzbudzuje dôveru. Považovať ho môžeme za svojho strážcu.

Majte svojho anjela strážneho stále so sebou: Náhrdelníky SW Style s anjelikom!


Náhrdelník Anjel so Swarovski Elements

Dáme vám tip na krásne náhrdelníky so Swarovski Elements na krk - náhrdelníky so symbolom anjela, ktoré sú ozdobené kryštálikmi Swarovski Elements. Jeho oblé tvary pôsobia veľmi jemne a kryštáliky Swarovski Elements v spodnej časti mu dodávajú punc exkluzivity a elegancie. Anjelik má rozprestrené krídla, čím pôsobí skutočne odovzdane. Tento výnimočný prívesok je dostupný s kryštálikmi Swarovski Elements v modrom (Saphire) a čírom (Crystal) prevedení. Páči sa nám aj preto, lebo je vyrobený z rhodiovaného kovu - šperk vám teda nesčerná a nespôsobí ani žiadne alergické reakcie. Dodávaný je aj spolu s peknou retiazkou dĺžky 42 cm.

Každý má svojho anjela strážneho, vy ho môžete mať všade so sebou! Prívesok s anjelikom a kryštálikmi Swarovski Elements si môžete zakúpiť na www.bellashop.sk.