streda 19. júna 2013

Kupujeme náramok ako darček


V predchádzajúcom príspevku sme sa venovali výberu prsteňa so Swarovski Elements ako vhodného darčeka. Ale čo ak naša obdarovávaná osoba má prstienkov plnú šperkovnicu a vy chcete byť originálny? Nie je problém, môžete zvoliť iný šperk, napríklad náramok so Swarovski Elements kryštálikmi.

Pri výbere náramku sa môžeme inšpirovať osobnosťou jeho budúcej majiteľky. Alebo si môžeme priamo predstaviť, pri akej príležitosti by sa takýmto náramkom ozdobila.
Náramok s kryštálmi Swarovski Elements


Na slávnostnú príležitosť odporúčame pozrieť si náramokSwarovski Elements, alebo náramky s nádherným a luxusným očkom z kolekcie Swarovski Elements Rocks. Nádhera a originalita tohto očka je skrytá za množstvom drobných kryštálikov Swarovski Elements. Kryštáliky sú precízne vyskladané do tvaru očka – kruh, ovál alebo štvorec. Hlavnou výhodou náramkov Swarovski Elements Rocks je jeho kombinovateľnosť s prstienkom, alebo náušnicami z krásnej kolekcie Swarovski Elements Rocks.
Náramok ROCKS CRYSTAL BERMUDA BLUE
Náramok ROCKS kruh Crystal Cal


Ak kupujete darček pre dámu, ktorá sa rada zdobí aj vo všedný deň, určite sa poobzerajte po krásnych náramkoch s jemnejšími kryštálikmi Swarovski Elements. Môžete si vybrať medzi náramkami, ktoré sa skladajú zo štvorcov decentne ozdobených Swarovski Elements kryštálikmi, alebo oválov. Aj tieto náramky sú dostupné  vo viacerých farebných variantoch.
Náramok Swarovski Elements LIGHT TOPAZ
Náramok ŠTVORCE Swarovski Elements SAPHIRE


Široká ponuka náramkov so Swarovski Elements  jednoducho poteší každú ženu, výber teda vôbec nebude ťažký.

1 komentár:

  1. To sú krásne náramky. Hneď by som si vybrala :-) . Ja nosím akurát fitnes náramok , ktorý používam skôr len ako hodinky, než že by som bola nejaký veľký športovec :-D . Meriam si s ním ale aj kroky a snažím sa, aby som ich každý deň ušla okolo 10 000.

    OdpovedaťOdstrániť