piatok 21. júna 2013

Strapcové náušnice Swarovski elements – svieži šperk na leto!


Konečne tu máme leto a môžeme zo seba pozhadzovať teplé oblečenie . Menej oblečenia, vystavujeme sa viac na obdiv, čo si priam žiada dozdobiť sa trblietavými doplnkami. Nastal čas, aby ste sa poobzerali po vhodných šperkoch, ktoré osviežia aj v tie najhorúcejšie dni. My vám dnes ukážeme krásne náušničky Swarovski Elements.
Náušnice Swarovski Elements Strapce Crystal AB


Novinkou na slovenskom trhu sú strapcové náušnice tvorené trblietavými kryštálikmi Swarovski Elements, ktoré sú výrazom luxusu a elegancie. Považovať ich teda môžeme za ideálny a šťavnatý doplnok na horúce letné dni. Strapcové náušnice Swarovski Elements, ktoré sú navyše dostupné vo  sviežich letných farbách, aby ste nimi mohli lepšie vyjadriť svoju individualitu. 
Náušnice Swarovski Elements Strapce Sunflower
Náušnice Swarovski Elements Strapce Aquamarine

Strapcová náušnice so Swarovski Elements sú dostupné v chladivej modrej farbe, cukríkovej ružovej, žiarivej žltej a čírej s farebnými odleskami. Navyše tieto kryštálikové náušnice svojou veľkosťou pôsobia nenútene, ale zároveň aj exkluzívne. 
Ozdobte sa a užite si leto so strapcovými náušnicamiSwarovski Elements , zažiarite nielen počas letnej party, ale aj vo všedný letný deň.
Náušnice Swarovski Elements Strapce Rose


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára