piatok 14. júna 2013

Kupujeme prsteň ako darček


Ženy chcú byť vždy krásne a niečím výnimočné. Dámska ruka je krásna a jemná, priam si žiada byť ozdobená šperkom. Prsteň, alebo náramok je preto vždy vhodným darčekom. V tomto článku vám ukážeme, ako vybrať šperk ako darček.
Ak vyberáte prsteň ako darček, sústreďte sa aj na osobnosť dámy, ktorú chcete šperkom potešiť. Prinášame  vám zopár tipov, ktoré vám zaručene pri výbere pomôžu.


 Pre modernú a dynamickú ženu môžete vybrať z prsteňov typu EASY so SwarovskiElements, ktoré sú veselé a moderné. Prstene Easy Swarovski Elements sú vyrobené z farebného matného plastu, ozdobené kryštálikmi Swarovski Elements. Máte na výber zo šiestich atraktívnych farieb.

 

Pre dámu, ktorá rada vyčnieva z davu je výbornou voľbou prsteň CRYSTAL ROCKS Swarovski Elements. Prsteň Crystal Rocks je zaujímavý tým, že jeho nápadné očko je zložené s množstva maličkých kvalitných Swarovski Elements kryštálikov. Prstene sú dostupné s očkami v rôznych farebných prevedeniach a troch tvaroch – ovál, štvorec a kruh.


Žiadnu nežnejšiu polovičku neurazíte ani prstienkom s krásnou kvalitne vybrúsenou rivolkou Swarovski Elements. Na výber máte obrovskú paletu farieb a veľkostí kompletnej palety Swarovski Elements. Nápadnejší s 12mm rivolkou, jemnučký s 10mm, alebo 8mm rivolkou. Rivolky sú osadené do kvalitného rhódiovaného kovu, ktorý má vysoký lesk a navyše je nealergizujúci, nesčernie.

 V ponuke bellashop.sk nájdete bohatý výber prsteňov a náramkov so Swarovski Elements.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára