nedeľa 22. septembra 2013

Šperky a bižutéria na jeseň 2013: aké šperky sú IN a čo by vám nemalo ujsť?


Po horúcom lete je tu jeseň a s ňou sa obmieňa aj náš šatník a šperkovnica. Aké šperky budú na jeseň moderné? Ktoré farby sú IN? Ukážeme vám! Novinky nechýbajú ani v kolekciách šperkov Swarovski Elements.

Jeseň je ročné obdobie, ktoré hrá farbami a to sa odráža samozrejme aj pri šperkoch. Zabudnite na tmavé odtiene či nejakú strnulosť. Mimoriadne trendy budú túto jeseň šperky s fialovým komponentom, novinkou je aj zelený odtieň Dark Moss s pekným sýtym nádychom. Nič nepokazíte jesennou klasikou teda šperkami so žltým alebo červeným kryštálikom Swarovski.

Prstene a náhrdelníky na jeseň rozhodne neodkladajte! 

utorok 17. septembra 2013

Neodolateľné detské šperky a bižutéria Swarovski Elements


Určite ste sa už niekedy stretli s malou slečnou, ktorá pri pohľade na vaše šperky so Swarovski Elements  vzdychla: „Keď budem veľká, aj ja budem mať také šperky!“

Našu ponuku sme rozšírili o kvalitné šperky a bižutériu so Swarovski Elements pre deti! Stačí si iba vybrať zo širokej ponuky typov a farieb. Čo všetko nájdete v našej ponuke šperkov pre deti?

sobota 24. augusta 2013

Zvoľte si ten váš náhrdelník Swarovski Elements !


Každá žena ocení ako módny doplnok náhrdelník. Môže sa nimi ozdobiť na každú príležitosť. Predstavíme vám  náhrdelníky so Swarovski Elements v rôznych veľkostiach, farbách a tvaroch. Týmito krásnymi šperkami  sa rada ozdobíte pri slávnostných príležitostiach, do práce, či iba tak :)
Náhrdelník s jašteričkou
Náhrdelníky Swarovski Elements sú dostupné s rôznymi zaujímavými príveskami. Náhrdelník s motýlikom, jabĺčkom, jašteričkou, či  krásnym srdiečkom – toto všetko nájdete medzi kvalitnými náhrdelníkmi  Swarovski Elements. Každý náhrdelník je dodávaný už aj s kvalitnou retiazkou. Stačí si už iba zvoliť na akú  príležitosť sa šperkom ozdobiť! Náhrdelníky Swarovski Elements sú dostupné s rôznymi krásnymi a originálnymi symbolmi.

Našim tipom tohto mesiaca je štýlový náhrdelník Swarovski Elements v tvare jašteričky, ktorý je vykladaný zelenými (Peridot) a čírymi kryštálikmi Swarovski. Ide o veľmi atraktívny doplnok, ktorý upriami pozornosť na  váš dekolt!
  
Aké symboly sú ešte v ponuke v kategórii s náhrdelníkmi Swarovki Elements? Nájdete tu symbol lásky srdce, motýliky a náhrdelník s anjelikom pre jemné slečny.

Hlavné plusy náhrdelníkov Swarovski Elements:

-       - Precízne a kvalitné spracovanie
-       - Vyrobené z  postriebreného rhodia, čo je dôležité aj alergikov
-      - Vhodné na  každú príležitosť
-       - Dlhá životnosť – nesčernejú, vydržia krásne
-       - výber
-      - Dostupné tvary: srdce, anjel, jašterička, kríž, jabĺčko, motýľ, morský koník...

pondelok 22. júla 2013

Tri super letné tipy na náušnice z ponuky šperkov Swarovski Elements


Leto je v plnom prúde, letná móda vládne uliciam a k tomu nepochybne patrí aj výber správneho šperku. Všade je dusno, každý hľadáva niečo osviežujúce a šťavnaté! My sme pre váš letný outfit pripravili samozrejme osviežujúce a letné šperky so Swarovski Elements.

Predstavte si, že sa chystáte na párty alebo kamarátka oslavuje.  Nie je nič jednoduchšie, ako vyniknúť, či potešiť. Znova môžete s istotou siahnuť po náušniciach, či náhrdelníku z ponuky Swarovski Elements.
Pripravili sme pre vás tri kolekcie šperkov, ktoré sú ako stvorené pre horúce dni. Ukážeme vám náušnice a náhrdelníky so Swarovski Elements, ktoré môžete kombinovať a vytvoriť si tak okúzľujúcu súpravu šperkov.

utorok 9. júla 2013

5 dôvodov, prečo NEKUPOVAŤ lacné a nekvalitné šperky


Určite každá z vás pri prechádzke mestom natrafila na „neodolateľný“ šperk  za minimálnu  cenu. „No, nekúp to“, poviete si a už sa tešíte na vhodnú príležitosť, kedy svoj úlovok predstavíte okoliu. Kto by predsa nechcel mať pekný šperk za čo najnižšiu cenu? Treba si však pri podozrivo lacných šperkoch dávať pozor.

Dáme vám hneď 5 dôvodov, prečo nekupovať lacné nekvalitné šperky... 


pondelok 24. júna 2013

V mene lásky – darujte šperk Swarovski v tvare srdca


Pýtate sa, ako vyjadriť milovanej osobe lásku? My vám dáme dva originálne tipy, aby sa tvár vašej lásky nádherne rozžiarila. Akým šperkom najlepšie vyjadríte lásku a náklonnosť voči blízkej osobe?
Srdce je, bolo a bude vždy znamením lásky. Samozrejme, že nemôžete svojej láske darovať svoje srdce, ale čo takto darovať jej toto nesmrteľné znamenie v podobe vkusného šperku s príveskom srdca? ;-)

piatok 21. júna 2013

Strapcové náušnice Swarovski elements – svieži šperk na leto!


Konečne tu máme leto a môžeme zo seba pozhadzovať teplé oblečenie . Menej oblečenia, vystavujeme sa viac na obdiv, čo si priam žiada dozdobiť sa trblietavými doplnkami. Nastal čas, aby ste sa poobzerali po vhodných šperkoch, ktoré osviežia aj v tie najhorúcejšie dni. My vám dnes ukážeme krásne náušničky Swarovski Elements.
Náušnice Swarovski Elements Strapce Crystal AB

streda 19. júna 2013

Kupujeme náramok ako darček


V predchádzajúcom príspevku sme sa venovali výberu prsteňa so Swarovski Elements ako vhodného darčeka. Ale čo ak naša obdarovávaná osoba má prstienkov plnú šperkovnicu a vy chcete byť originálny? Nie je problém, môžete zvoliť iný šperk, napríklad náramok so Swarovski Elements kryštálikmi.

Pri výbere náramku sa môžeme inšpirovať osobnosťou jeho budúcej majiteľky. Alebo si môžeme priamo predstaviť, pri akej príležitosti by sa takýmto náramkom ozdobila.
Náramok s kryštálmi Swarovski Elements


piatok 14. júna 2013

Kupujeme prsteň ako darček


Ženy chcú byť vždy krásne a niečím výnimočné. Dámska ruka je krásna a jemná, priam si žiada byť ozdobená šperkom. Prsteň, alebo náramok je preto vždy vhodným darčekom. V tomto článku vám ukážeme, ako vybrať šperk ako darček.
Ak vyberáte prsteň ako darček, sústreďte sa aj na osobnosť dámy, ktorú chcete šperkom potešiť. Prinášame  vám zopár tipov, ktoré vám zaručene pri výbere pomôžu.

utorok 4. júna 2013

Náhrdelníky Swarovski Elements s anjelikmi

Symbolika anjelov ako strážcov má dlhú tradíciu. Nejdeme vám sľubovať žiadne magické schopnosti, alebo zázraky, ktoré by vám prívesky so symbolom anjela mali priniesť. Je však pravda, že anjel ako symbol v sebe niečo magická skutočne má. Ukážeme vám elegantné prívesky Swarovski Elements s anjelikmi, ktoré budú vašou nádhernou ozdobou pri každej príležitosti. 

Anjel ako symbol znamená pre mnohých ľudí nádej na lepšiu budúcnosť. Znamená zároveň ochranu a označiť ho môžeme za šíriteľa pokoja, porozumenia a lásky. Viacero výskumov ukázalo, že práve symbol anjela v mnohých ľuďoch vzbudzuje dôveru. Považovať ho môžeme za svojho strážcu.

Majte svojho anjela strážneho stále so sebou: Náhrdelníky SW Style s anjelikom!


Náhrdelník Anjel so Swarovski Elements

Dáme vám tip na krásne náhrdelníky so Swarovski Elements na krk - náhrdelníky so symbolom anjela, ktoré sú ozdobené kryštálikmi Swarovski Elements. Jeho oblé tvary pôsobia veľmi jemne a kryštáliky Swarovski Elements v spodnej časti mu dodávajú punc exkluzivity a elegancie. Anjelik má rozprestrené krídla, čím pôsobí skutočne odovzdane. Tento výnimočný prívesok je dostupný s kryštálikmi Swarovski Elements v modrom (Saphire) a čírom (Crystal) prevedení. Páči sa nám aj preto, lebo je vyrobený z rhodiovaného kovu - šperk vám teda nesčerná a nespôsobí ani žiadne alergické reakcie. Dodávaný je aj spolu s peknou retiazkou dĺžky 42 cm.

Každý má svojho anjela strážneho, vy ho môžete mať všade so sebou! Prívesok s anjelikom a kryštálikmi Swarovski Elements si môžete zakúpiť na www.bellashop.sk.


streda 22. mája 2013

Starostlivosť o šperky a bižutériu Swarovski Elements počas letnej dovolenky


Prichádzajú letné dni a my sa pozrieme na to, ako si budú rozumieť s vašimi šperkami. Venovať sa budeme otázkam starostlivosti o šperky Swarovski Elements počas letného obdobia. Kedy si treba šperky radšej odložiť a kedy ich s pokojným svedomím môžete vystaviť na obdiv?


Prvý a snáď ten najzákladnejší dôvod je, že vám váš obľúbený šperk naruší celistvé opálenie. Veď keď budete mať na začiatku dovolenky na pláži náhrdelník so srdiečkom, nechcete ho mať neopálené na hrudi celú dovolenku :)
Ďalším dôvodom je krása a lesk vášho šperku či bižutérie Swarovski Elements. Kryštáliky Swarovski Elements sú vsadené do striebra alebo rhodiovanej ocele. Kryštálikom aj kovom škodí slaná či chlórovaná voda, opaľovacie krémy a oleje.
Ak sa aj náhodou stane, že šperk príde do styku s krémom, parfumom alebo opaľovacím olejom, stačí ak ho poriadne opláchnete vo vode a utriete do sucha jemnou handričkou.
Nosiť šperky so Swarovski Elements na piesočnej či kamenistej pláži tiež nie je celkom vhodné.  Kryštáliky Swarovski Elements by tak mohli stratiť svoj nádherný lesk a krásu. Preto sa na pláž, či k bazénu vyzbrojte opaľovacími krémami a krásnymi plavkami. Vaše šperky zatiaľ nechajte odpočívať zabalené vo vrecúšku, alebo v krabičke vo vašej šperkovnici.
Ak budete vašim šperkom Swarovski Elements venovať trošku nenáročnej starostlivosti , odvďačia sa vám svojou krásou a leskom na dlhé roky.

nedeľa 12. mája 2013

Rhódiované šperky Swarovski Elements: aby nehrozili alergické reakcie


Moderné šperky a bižutéria sú stále častejšie vyrábané z rhódiovaných komponentov. Čo vlastne rhódiovanie znamená a prečo sa oplatí kupovať šperky s touto povrchovou úpravou? V nasledujúcich riadkoch vám ukážeme prečo je rhódiovaný kov vhodný pri tvorbe šperkov. Vysvetlíme vám, prečo sa bižutérne komponenty poťahujú tenkou vrstvou vzácneho rhódia.
Náhrdelník PAVÚČIK so Swarovski Elements Crystal

piatok 10. mája 2013

Náramky Swarovski Elements na každú príležitosť


Čo môže byť krajšie ako jemná ženská ruka ozdobená ligotavým šperkom?  Dnes upriamime pozornosť na náramky so Swarovski Elements. Ukážeme vám viacero krásnych náramkov, ktoré si určite obľúbite.

Ako správna žena iste viete, že nič viac neozvláštni vaše predlaktie tak, ako krásny ligotavý náramok. Náramky so Swarovski Elements kryštálikmi sa vyznačujú svojou jemnosťou a precíznym spracovaním. Každý jeden kryštálik vďaka svojmu špeciálnemu výbrusu vašu ruku zjemní a dodá jej punc exkluzivity.
Náramok Swarovski Elements s kryštálikmi žltej farby

štvrtok 9. mája 2013

Ozdobte si svoj mobil kryštálikmi Swarovski Elements


Telefóny sú dnes tak povediac na všetky na jedno kopyto. Odlíšiť sa však nie je vôbec problém a my vám ukážeme ako. Dnes sa totiž pozrieme na štýlovú kolekciu ozdobných príveskov na mobily s krásnymi kryštálikmi Swarovski Elements. Nechceli by ste mať zo svojho telefónu štýlový módny doplnok? Dá sa to veľmi jednoducho a váš telefón získa punc exkluzivity.

Čo spraví takmer každá z vás keď vstúpi do miestnosti ako druhé? V dnešnej dobe – vyloží na stôl svoj mobil. Ten váš sa bude vynímať svojou exkluzivitou od tých ostatných osobitným šperkompríveskom na mobil so Swarovski Elements! Pripravili sme pre vás  ponuku príveskov na mobil s kryštálikmi Swarovski Elements, ktoré upútajú svojim vysokým leskom a kvalitným spracovaním. Prívesok so Swarovski Elements sa ľahko nasadzuje vďaka ohybnej šnúrke. Pri troške šikovnosti ho zvládnete aj rýchlo zvliecť. Príveskov tak môžete mať pokojne aj viac a meniť ich napríklad podľa aktuálnej nálady. V ponuke totiž nájdete nielen prívesky na telefóny so svetlými kryštálmi ale aj tmavšie kúsky.

Výber prívesku na mobil záleží len od vás. Nájdete u nás prívesky rôznych tvarov a farieb, vďaka čomu môžete nechať tento šikovný doplnok naplno vyniknúť. Ako s kabelkami, ani tie si predsa nekupujeme za život iba jednu :)


Nová kolekcia šperkov Swarovski Crystallized od Zoe Kravitz


Pre aktuálne obdobie Jar – Leto 2013/2014 pripravili tvorcovia Swarovski Crystallized novú kolekciu bižutérie v spolupráci so Zoe Kravitz. Je vám toto meno povedomé? Áno, je to dcéra známeho speváka, hudobného skladateľa a producenta Lennyho Kravitza. Po otcovi zdedila nielen talent, ale aj zmysel pre krásne veci.
 
Módna kolekcia bižutérie Swarovski Crystallized by Zoe Kravitz sa vyznačuje svojou zemitosťou, čerpá zo spriaznenosti Zoe s domorodými indiánskymi kmeňmi. Je úzko spätá s kameňom jej znamenia tyrkysom, rafinovane doplneným kryštálikmi Swarovski. Spätosť s prírodou a indiánskymi tradičnými šperkami podčiarkujú motívy pierok a surové tvary tyrkysu.

V tejto novej kolekcii nájdete prstene, náušnice, náramky, prívesky aj náhrdelníky, ktoré každým prvkom poukazujú na talent a zmysel pre krásu, ktoré Zoe vniesla do týchto šperkov.

Celá kolekcia je dôkazom toho, ako sa dá nenútene skombinovať tyrkys a tradičné indiánske šperky do veľmi moderných šperkov.



štvrtok 25. apríla 2013

Šperky Swarovski Elements: nádherné motýliky na každú príležitosť

Dnes vám ukážeme niekoľko nádherných šperkov s motýľmi. V rôznych kultúrach motýle symbolizujú rôzne, či majú zvláštny význam. Indiáni napríklad považovali motýle za symbol radosti, v čínskej kultúre symbolizovali spolu letiace motýle lásku a v starogréčtine znamenalo slovo motýľ dušu alebo myseľ. Symboliku motýľov vyznáva aj spoločnosť Swarovski, ktorá vyrába nádherné kryštáliky v tvare tohto nežného stvorenia.  Motýle sú obľúbeným tvarom na šperkoch s kryštálmi Swarovski.





Motýľ na šperku so Swarovski Elements môže byť vašou skvelou ozdobou. Dostupné sú ako náušnice, prívesok na retiazku alebo ako ozdoba náramku, nájsť sa dajú tiež nádherné brošne. Motýliky na šperkoch Swarovski Elements sú dostupné v rôznych veľkostiach a farbách. Menšie sa hodia na náušničky alebo náramky, väčšie zas nádherne vyniknú na vašom dekolte. Motýliky Swarovski Elements sú štýlové doplnky, ktoré vás spoľahlivo skrášlia a vyzdvihnú vašu jemnosť.

Doprajte si šperky a bižutériu s motýlikmi Swarovski Elements aj vy!


Šperky Swarovski Elements s motýľmi:




Páčil sa Vám tento článok? Budeme radi ak nás podporíte zdieľaním na sociálnych sieťach. Ďakujeme!

utorok 9. apríla 2013

Swarovski Elements: prémiová značka najlepších kryštálov



Šperky a bižutéria Swarovski sú vo svete pojmom kvality a precíznosti. Od roku 1895, kedy sa datuje vznik tejto značky, sa ich výrobky stihli presláviť po celom svete. Swarovski Elements je značka originálnej, kvalitnej a elegantnej bižutérie s tými najlepšími komponentmi. Jednotlivé kryštáliky Swarovski Elements sa pritom objavujú nielen v šperkárstve ale aj rôznych iných odvetviach. 
Kryštáliky Swarovski Elements môžete nájsť na rôznych módnych doplnkoch, obaloch, nábytku a povrchoch rôznych iných vecí. Čítajte ďalej a dozviete sa...

štvrtok 4. apríla 2013

Kráse šperkov so Swarovski Elements neodolali ani celebrity. Ukážeme vám ktoré!



Šperky s komponentami Swarovski Elements sú známe po celom svete. Nie je sa teda prečo čudovať, že si ich obľúbilo aj množstvo známych tvárí. Šperky so Swarovski Elements na sebe nosí množstvo známych spevákov, herečiek a modeliek. Nemôžeme poprieť, že tieto šperky ich dokonale zdobia. Ktoré známe tváre obľubujú šperky so Swarovski Elements? Pozrite si náš krátky výber.


Hollywoodska hviezda Paris Hilton, ktorá sa pravidelne stará o rôzne škandály, nosí náramok Shamballa s ružovými krištáľmi Swarovski Elements. Táto kontroverzná postava má dokonca celý kryt na telefóne vykladaný práve krištáľmi Swarovski Elements. Paris má rada všetko, čo sa trbliece a Swarovski Elements jej v tomto smere skutočne vyhovujú. 
 


Šperky Swarovski sa objavujú aj v svetoznámych hudobných klipoch. Známa speváčka Jennifer Lopez má v klipe k pesničke On the Floor trojuholníkové náušnice so striebornými krištáľmi Swarovski. Samozrejme, tieto krásne náušnice sa vďaka tomuto klipu ihneď stali hitom.

            

Celebrita Avril Lavigne svoju náklonosť ku Swarovski Elements vyjadruje najmä svojim opaskom, na ktorom sú krištále Swarovski Elements. Avril má tiež rada všetko trblietavé, kamienky Swarovski nájdete aj na jej rukaviciach, topánkach, korunke či náhrdelníku.

     


Šperky s prvkami Swarovski obľubuje aj tvár Hollywoodu Halle Berry. Vo svojej kolekcii má množstvo šperkov s prvkami Swarovski Element, tu ju vidíme s náramkom a štýlovými náušnicami.

 

utorok 2. apríla 2013

Krátky pohľad na históriu krištáľov Swarovski


Firma Swarovski je rodinný podnik pochádzajúci z Rakúskeho mesta Wattens. Daniel Swarovski sa narodil  v roku 1862 v Jiřetíne pod Bukovou. V roku 1883 vynašiel elektrinou poháňaný stroj na brúsenie krištáľov a v roku 1895 sa presťahoval do Tirolska za bohatým zdrojom vody, potrebnej na brúsenie krištáľov. So svojím švagrom Francom Weisom založili vo Wattens brúsičskú dielňu, ktorej súčasťou boli aj taviace pece. 

V roku 1911 Swarovski so synmi Wilhelmom, Fritzom a Alfredom založil vlastnú továreň a v roku 1913 začal vyrábať okrem brúsnych strojov aj opticky dokonalé krištále, ktorých výroba je dodnes rodinným tajomstvom. Krištále boli spracované veľmi presne a mali úžasný lesk. Neskôr sa Daniel Swarovski zameral na výrobu brúsnych kotúčov, ktoré slúžili na brúsenie týchto krištáľov. V roku 1931 začal Swarovski vyrábať krištáľové ozdoby na šaty tzv. „trimmings“. Swarovski spolupracuje s firmou Christian Dior a v roku 1956 uviedol na trh krištáľ Aurelia Borealis, ktorého dúhový efekt bol dosiahnutý zvláštnou povrchovou úpravou.  Krištáľ Aurelia Borealis sa stal svetovým fenoménom a ešte dodnes sú s týmto efektom vyrábané Swarovski Elements.
Motýľ Swarovski s efektom Aurelia Borealis
Okrem iného, sa firma Swarovski venuje aj brúseniu prírodných a syntetických šperkárskych kameňou pod názvom Signity

Kľúčik Swarovski Elements s podpisom Yoko Ono

V súčasnosti firma Swarovski vyrába aj šperkové komponenty Swarovski Elements, ktorých použitie je skutočne veľmi rozšírené a populárne. Komponenty Swarovski Elements sú používané na zdobenie elektroniky, oblečenia, sklenených výrobkov a rôznych doplnkov. V rámci Swarovski Elements sú k dispozícii viaceré kolekcie prispôsobené najnovším módnym trendom.